Despre usi de interior

Usile de interior reprezinta una dintre cele mai importante achizitii pentru locuinte, birouri, institutii, cladiri comerciale. Se are in vedere rezistenta in timp, dar si infrumusetarea caminului si a spatiului in care sunt amplasate.

Usile din lemn masiv furniruit cu tablii din mdf furniruit beneficiaza de un aspect placut si o rezistenta majora, datorita diversitatii paletei de nuante. Acestea sunt cele mai utilizate si preferate de clientii nostri.

In cazul in care aveti o locuinta amenajata modern, atunci ati putea lua in calcul alegerea unor usi decupate, cele cu geam fiind foarte des utilizate. Daca pana acum cativa ani, sticla era folosita doar pentru zona centrala, in ultimul timp se utilizeaza pentru intreaga usa. „Pentru a aduce o nota de eleganta si rafinament casei, usile moderne cu geam sablat, fara niciun model, sunt accesoriul ideal. In acest caz, rama trebuie sa fie de 8- 11 cm. Specialistii spun ca acest tip de usi se potriveste la fel de bine atat pe hol sau bucatarie, cat si in spatiile unde intra doar proprietarul.

In cazul unei garsoniere sau a unui apartament in care accesul la baie se face din dormitor, atunci o usa simpla cu geam sablat aduce o nota de eleganta.