parket-usi.ro

Cine suntem ?

usi furnir natural

CMG International este o companie romaneasca ce produce si comercializeaza pardoseli din lemn si usi de interior din furnir natural. Cuvintele cheie ale activitatii noastre sunt: usi de interior celulare si masive, calitate, respectarea termenelor de livrare, garantie.

Firma noastră produce în Bucuresti o gamă variată de uși de interior si distribuie parchet laminat de calitate, produs in Germania si Franta. Compania si-a inceput activitatea in anul 2007 iar activitatea de productie a usilor de interior a inceput in anul 2011 in BUCURESTI.

Calitatea si respectarea termenelor ne permit sa ne dezvotam continuu si sa aflam ca cea mai buna reclama o constituie seriozitatea. In acest fel dorim sa ne construim un renume. Garantia pe care o oferim tuturor produselor noastre reprezinta o dovada in plus ca scopul nostru este calitatea reala, nu doar cea aparenta.

Usile de interior realizate de noi satisfac cerintele pietei romanesti la cele mai inalte standarde. Avem peste 100 de modele de usi de interior cu decupaj la un raport calitate/pret excelent, disponibile intr-o gama foarte variata de modele, finisaje si culori.

Cine suntem ?

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *